Gente - Perfil de usuario Infobalear
rascai

Des d'aquí vec un Tarantino clavat a una taula, és normal?

ON

NO CONECTADO | ¿Que es ON?
Ver usuarios conectados

Chat

NO CONECTADO | Conectar al chat
¡Conoce gente nueva!

Votar a rascai

PUNTUACIÓN

Sobre mi

NOMBRE Fidel
EDAD 36 años
SEXO Hombre
CUMPLEAÑOS 19 de Septiembre (Virgo)
LOCALIDAD Son Servera
MSN MESSENGER fidel_rascai@hotmail.com

Datos perfil

MAFIA No tengo mafia aún.
VISITAS 4887 accesos (1 hoy)
FECHA ALTA 01-11-2003 18:25:44
ULTIMA CONEXIÓN 04-11-2013 12:26:45
MODIFICADO EL 04-09-2008 20:42:14
DIRECCIÓN PERFIL infobalear.com/gente/rascai

Mi puntuación

PUNTOS HOY
0 puntos
PUNTOS ACTUALES
0 puntos
MEDIA PUNTOS
0 de puntuación con 0 votos
PUNTOS TOTALES 21236 puntos
MEDIA PUNTOS 9.9 de puntuación con 2135 votos
POSICIÓN TOP Min 1000 pts actual, 9815 general.

Mis amigos

Mis fotos

Aquí estic jo, es de la dreta, un des dies més freds de sa meva vida. Ja ho sé geògrafs, companys meus, hauria d'haver anat a n'ets Alps amb voltros... però no se pot negar que triar Galícia per fer ses pràctiques de Geografia Física va ser genial.

Allà era jo, a sa part més alta de sa serralada més perduda de tot Galicia, ets Ancares, aprop de sa frontera amb Astúries i Castella. Sa llacuna de Cuiña al fons, plaques de gel, malgrat ja era finals de maig sa neu se conservava en perfectes condicions. Un boira espessa de cristalls de gel se movia a gran velocitat, deixant sa cara congelada en segons... i mos hi varem tirar tot lo dia.

No me negareu que fer un viatge de 7 dies per una assignatura de 6 crèdits no és fantàstic. Tan sols excursions de dia, mariscada es vespre i festa de nit! Què és de guapa sa carrera de Geografia!
Uau! Quant de temps... quins bons records. Sa primera sortida de sa carrera de Geografia... mos varem fer sa Serra de Na Burgesa de dalt a baix. Assignatura de Geomorfologia, molt interessant però una currada s'any que mos va tocar fer-la. Meam si en Jaume Servera se recupera i pot donar branca a n'es nous pardillos que comencin sa carrera es propers anys!
Com ho diria... de bon rollo. Sí, quatre anys de bon rollo. Aquí tenim es geògrafs de sa fornada 2004-2008. Sí, aquests que veis som tota sa classe, al manco som tots es que varem començar junts aquell primer dia d'octubre de 2004 i hem acabat o acabarem sa carrera colque dia.

D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Juan Carlos, Miquel Ginard, Magdalena, Tòfol, Ramiro; Víctor; Eduard, Pedro Fidel, Juanjo; i José Juste.
TOFÒL! EH, MIRA! ÉS AQUÍ... AQUÍ TENS SA RESPOSTA!

No me puc perdre de cap de ses maneres sa pujada a Lluc a peu, enguany amb un parell... des de Son Servera.

Meam si enguany no me falles... jo vendré a Salamanca però tu vine a Lluc!

I PER LO DE SA FEINA... aquí tens sa direcció d'es fotolog que vac obrir la setmana passada, ses tres primeres són de fer voltes per Calvià, que és lo que ha consistit es meu treball aquest darrer mes!

http://www.fotolog.com/allucapeupocapoc/52389618

PD: no facis cas a n'es comentari de més avall. Me fa pena llevar-lo... fa quatre anys que l'estic escrivint. M'has d'entendre.


N'Apol·lònia Crespina a n'es "desert" de Punta Nati. "Sa Negreta", fa poc que va complir kilòmetres, 19.000 per ser exactes...

-Ejem... aquest comentari el vac escriure devers es 25 de setembre de 2004, ara, un any i 2 mesos després, aquesta gran moto, havent perdut moltes peces per es camí, ha complert ja 28.000 km de no res.

-Uff! pareix mentida però n'APol·lònia segueix viva i fent voltes pel món, dia primer d'agost de 2007 acaba de complir 39.000 km. Crec que ja comença a ser hora de pensar en sa retirada amiga meva però fins que no me tregui es carnet de cotxo no te preocupis que no t'abandonaré.

- Juliol de 2008, n'Apol·lònia sobrepassa ja es 43.000 kilòmetres. Tenc cotxo, però a tu no t'abandon... per fer voltes per Son Servera no hi ha res més ràpic i còmode.