Gente - Perfil de usuario Infobalear
kadillak

Si qualcu mos vol per colca concert que consulti es nostro manáger xD

ON

NO CONECTADO | ¿Que es ON?
Ver usuarios conectados

Chat

NO CONECTADO | Conectar al chat
¡Conoce gente nueva!

Votar a kadillak

PUNTUACIÓN

Sobre mi

NOMBRE J,X,B,M,J
EDAD 17 años
SEXO Hombre
CUMPLEAÑOS 12 de Enero (Capricornio)
LOCALIDAD Felanitx
MSN MESSENGER 5 en total

Datos perfil

MAFIA No tengo mafia aún.
VISITAS 3208 accesos (1 hoy)
FECHA ALTA 14-05-2007 15:48:52
ULTIMA CONEXIÓN 03-01-2010 15:32:58
MODIFICADO EL 06-10-2007 17:31:09
DIRECCIÓN PERFIL infobalear.com/gente/kadillak

Mi puntuación

PUNTOS HOY
0 puntos
PUNTOS ACTUALES
0 puntos
MEDIA PUNTOS
0 de puntuación con 0 votos
PUNTOS TOTALES 2687 puntos
MEDIA PUNTOS 10.3 de puntuación con 260 votos
POSICIÓN TOP Min pts 300 actual, 5000 general.

Mis amigos

Mis fotos

Ido això som noltros! Kadillak! Un grup modest que confia a obrir-se pas a ses llistes des 40 principales! Res, que esper que vos agradi s'info i que si mos voleu x tocar a colca banda basta dir-ho a un de noltros i se farà lo que pugui... si no tenim ja plena s'agenda xD Tot va començar unes nits d'estiu, quan es dos Joans (guitarra i cantant) se passetjaven devora la mar amb mota i pensaven... que guapo seria tenir un grup de música, no? Varem començar a mirar noms a ses barques que veiem perque aquest seria es nom des grupo dixx i bé, un dia varem començar a tocar amb una guitarra i veu, era una cosa nefasta i pésima... pero un dia se mos va aparèixer una llum, a nes festival de villancicos de Sant Alfons varem voure un al·lot tocant sa bateria... era un geni, movia ses baquetes com qui cuina un solomillo xD i res, es cap d'uns dies li varem demanar amem si li interessaria fer un grup i va acceptar... ja teniem bateria, en Xavier. I unes setmanes després varem convènçer a nen Bernadet perk aprengues a tocar es baix i s'unis a nes grupo... es tio en va anar aprenguent i ja el tenim ara, és un geni! I que dir den Miquel,quan feia poc que ensellavem trobavem que mos faltava algo..era ell,va apareixer com a art de magia,mos va caure del cel,tot un crack en es teclat!  I finalment, vengut x s'estiu... es gran Juanolo, x acabar de fer k això sigui collonut! (al menos x noltros)

Ido això som Kadillak senyors, Joan&Xavier&Bernat&Joan&Miquel&Joan. K perke Kadillak? Pues pk sa canço k esteis sentint so diu i és sens dubte sa nostra "cançó mare".  Vagi bé!

 

Aixó pero amb K xD

ido si, aixo som jo...se veritat es k desde k tenim es grupo he apres molt mes k lo k vaij aprendre mb tots es anys k vaij ena a clases, mes k res xk ses clases eren un aburriment...encanvi tocar mb so grup almenos es mes entretingut i dona mes bons fruits, cm k altre gent senti se teva musica!!!
engaaa mos veim, saaalut i molt d'alcohol a ns nstros concerts!!!!!

a sa bateria, el gran Xavierrrr Chuck Antich! xD flipada nº2

Ets un craaack ;)

són angels lo k sent cantar? són ocellets k piulen? es en dani martín, es n'alejandro sanz, es en john lennon, es en superman...? Nooooooo, és sa inconfundible veeeu de Joaaaan Obrador! Flipada 3, no hay dos sin tres.

Pos siiii, ese soy yo :D bueno sa veritat sk no tenc ni idea de com cant, aixo ja u jutjaran es altres, lo que se es que disfrut de tocar amb aquests 4 fenomenos i que esper que mai mos separem! Vos estiiim cracks!

 

By: Jo@n'06

 

Quizás el Martini me ha hecho recordar...

el bajo por todo lo alto! en bernat...quin fenomeno!

Pues això, va aprendre a tocar es baix en tiempo record i aki el tenim, un prodigi!

 idoi si...va ser complicat començar de 0..i encara eu es ejej pero aqui esteim,anam fent i anque surti com es puta cul mos ho passam be ke es lo important...crec jeeje only kadillak only for ever and ever! always together!  By: bernat

                                                    

                          es en bethoven,en es mozart? molt millor.....Miquel! kin crack! Sa peça k feia falta a nes grupo!

 

I en darrer lloc, s'altre Joan Binimelis, Juanolo, ets un puuuuuuuuuta crack!