InfoBalear Foros « manaclot comarcial »
   InfoBalear Foros
   Ciudades
   Porto Cristo
(Moderador: mica)
   manaclot comarcial
« Tema anterior | Siguiente tema »
Valora este tema:  
Páginas: 1      Notificar Notificar Enviar Enviar Imprimir Imprimir
   Autor  Tema: manaclot comarcial  (Leido 973 veces)
mat
Novato
*

    Añademe en tu MSN: piromano2610@hotmail.com
Ver Perfil

Sexo: male
Mensajes: 9
Ver últimos mensajes
manaclot comarcial
« fecha: 14 de Febrero, 2008, 8:36pm »
Cita Cita Editar Editar

Escrit dirigit a la direcció de Manacor Comarcal:
Com a portenyo que som voldria fer referencia a que a la seva revista en cap moment s’ha fet  esment   del dia de Sant Antoni, que si que encara que paresqui mentida, els de Porto Cristo tambe feim aquestes coses que es manacorins deis foguerons, que cal reconeixer que els de Manacor son més elaborats, pero bueno dues fustes cremen igual a nes Port que a Manacor. Tampoc ni s’ha sentit xerrar de ses beneïdes de Porto Cristo, no sé si es fotógrafo que vareu enviar beneïa es seu mè, o estaba empinant es colço a nes bar de Ses Comes fent unes herbetes a sa vostra salut.
 Tampoc, en cap moment heu donat a coneixer cap data, ni cap horari de Sa Rua de Porto Cristo. Que si , que si, jo vos dic que a nes Port també a s’hivern hi ha al.lots, i també els dissfrassam, supos que a Manacor també ho feis, si teniu temps, perque supos que a la revista Manacor Comarcal deveu estar molt ocupats perque heu de cobrir tota la Comarca de Llevant (Son Carrió, Son Servera, Sant LLorenç, Calas de Mallorca, Son Maçia,…, i Porto CristoHuh??. I si agafam un mapa o es “googlemap” i feim un “zooooooom” surt una taca a 12 km de Manacor , pues si això es Porto Cristo, i no se si els meus estudis me donen per tant com poden ser els de tota la gent que fa Manacor comarcal, però es port està dins la comarca de llevant. Si els que fessiu Manacor comarcal només fos un, se podría perdonar l’error, podría entendre-se com un error, bé o dos, durant dues semanes seguides, però essent tants? No s’enten.
 
Que passa estau enfadats amb qualqu?, esper que digueu coses, almenys que demaneu disculpes a nes portenyos que compren aquesta cosa que voltros anomenau revista comarcal (jajaja). Esper que contesteu o posseu algo a nes Manacor, sino sa próxima critica será més forta.
Gracies pel seu temps.
Deman disculpes per posibles errades que hagi pogut fer, jo no som escritor ni molt menys, i els meus estudis alomillor no arriben al de la gent que fa Manacor Comarcal. Però deixar-se un accent no es tant com deixar-se un poble sense.
 
 
Rastreado
marta
Novato
*

   
Ver Perfil

Sexo: female
Mensajes: 4
Ver últimos mensajes
Re: manaclot comarcial
« Responder #1 fecha: 9 de Abril, 2008, 4:45pm »
Cita Cita Editar Editar

Hola soy Marta de Son Servera, quiero felicitar a los que hacen la Revista Manacor comarcal especialmente a Antonia que es quien suscribe la entrevista de la semana pasada a Catalina Sard, le doy mi enhorabuena porque nadie de la Comarca de Son Servera habla de ella y es famosísima, a llegado muy lejos y eso en Son Servera se tendría que tener en cuenta, no soy ni familiar suya ni la conozco de nada, pero me agrada que siendo de Son Servera haya llegado tan lejos.
 
Respecto a este señor creo que no sabe leer, porque en la revista Manacor comarcal siempre salen noticias de Porto Cristo, creo que usted está pirao y aprenda primero a leer y escribir que las faltas de ortografía son de muy mal gusto
Rastreado
Páginas: 1  Notificar Notificar Enviar Enviar Imprimir Imprimir

« Tema anterior | Siguiente tema »

AVISO: InfoBalear no se hace responsable de los comentarios o mensajes aportados por sus usuarios y/o colaboradores bajo ningún concepto ni tiene porque compartir necesariamente la opinión de los mismos.

Quienes somos - Publicidad - Contacto
Aviso legal - Protección de datos
© 2001-2009 Todos los derechos reservados - InfoBalear.com
Inmobiliaria en Mallorca | Internet Mallorca