InfoBalear Foros « Ultimos mensajes de: Nitro »

Ver el perfil de Nitro

Mostrar los últimos mensajes de este usuario.


 1   Temas generales / Charla general / Re: UN DILEMA POLITICO  fecha: 22 de Septiembre, 2007, 5:55pm 
Molt bones, ara que ses coses pareixen estar calmades, almenys públicament, quins d'aquets poders de la sombra de part forana sonen? Ara que n'Estaras, que agradara mes o menys ha gafat les riendes del partit, durant aquest any fins el congres, de despres de les generals, un bon resultat a les generals a nivell insuars, podrien fer que mantingues e carrec, moltes gracies bel
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 2   Fútbol Balear / Fútbol Regional / Re: Resultados de la I Jornada en Regional  fecha: 2 de Septiembre, 2007, 10:40pm 
El partido En ses heres fue un partido vibrante donde hubo de todo. El arbitro desvirtuo el resultado perjundicando claramente al serverse, anulando varias jugadas por fueras de juegos inexistentes, perdonando dos explusiones al Paguera, y señalando dos penalties en contra del conjunto local, uno de ellos inexistente.
Por lo demas gran partido y mucha emoción hasta el final.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 3   Temas generales / Charla general / Re: UN DILEMA POLITICO  fecha: 27 de Agosto, 2007, 10:29pm 
Podries especificar un poc més això des llevant mallorquí, quin poble, aixi se podria especular un poc més. Hem d'entendre que és un des anomenats poders fàctits des llevant?
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 4   Temas generales / Charla general / Re: Nadal (tenista) contento al marcar el Madrid  fecha: 23 de Julio, 2007, 8:25pm 
Me referesc a sa ´frase que varen dir es professors de sant vicenç de Paül a nen rafel nadal, si nomes va surtir sa frase o va surtir tambe sa graduació?
Gracis de nou
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 5   Temas generales / Charla general / Re: Nadal (tenista) contento al marcar el Madrid  fecha: 23 de Julio, 2007, 1:06pm 
Una cosa opinio, va surtir tota sa graduació per IB3 o nomes sa va fer referencia a sa frase?  
Moltes gracis anticipades
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 6   Temas generales / Charla general / Re: Antich y el chapapote llegan de la mano  fecha: 16 de Julio, 2007, 4:28pm 
Dimisions ja!
Es impresentable com sa gestionat sa crisis de Ibiza, tenen un barco dins una reservea marina, competencia de sa conselleria d'agricultura de pesca, i no sa vist sa consellera(PSOE, Merce Amer).
A sa gestio de sa crisis no se va fer cap basadis perque poguessim pasar es veixells i no escampesim es petroli, se va actuar amb 48 hores de retart.
En es cas des prestige, en Paquito d'Algaida també era es president i va nar a llevar xapapote, ara el vui veure que també llevi sa merda de canostra. També vui veure és de GOB, es de Greenpece demanant que desinfectim es barco a nes tribunal d'estrarburgo( van fer una denuncia a estrarburgo perque desinfectassim sa frgata balear, que la volien enfonsar per crear un artificie artificail).
A von son tots aquells que hi havia a nes prestigeHuh
Responsabiitats ja!!!
 
Antich nomena gent competent, per dignitat fe rodar caps!
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 7   Temas generales / Charla general / Re: Puto ROSSI!!!  fecha: 30 de Junio, 2007, 5:40pm 
Si Stooner no despierta? Shocked Shocked Shocked
No se mucho de motos, pero las sigo, hoy el australiano ha hecho segundo, no lo veo tan mal, el que debe preocuparse si el chaval sigue asi es Rosi, porque le va a costar recortar la diferencia, Vale debe quedar primero y su fiel escudero debe quedar detras para recotar la diferencia de puntos, ahora veremos en Laguna Seca quin gana, yo apustos por un americano.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 8   Temas generales / Charla general / Re: Més que un club?  fecha: 29 de Junio, 2007, 6:42pm 
Opinio, que tenim una histori comuna perque tant ses Illes com Catalunya formavem part de sa corona d'Aragó, és inegable, pero aquets vincles tambe les tenim amb Aragó, el que vui sebre és quin vincle cultural tenim actualment,a no el vec tenim estils de vida molts diferents, pa de pages Vs pa mallurqui, sobrasada VS fuet de vic, ensimada Vs coca de sant joan, crec que això de formar un paissos catalans i defensar-ho és perque lis han dit això desde catalunya i prediquen això, perque si propossasin una independencia de ses Illes possiblement hi ahuria mes gent d'acord, o menys gens amb desacord, i no estaria tan mal vist.
 
Encara esper que un erudicte des pro passos catalans me contesti la bateria de preguntes que hi ha he plantetjat!!!!
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 9   Temas generales / Charla general / Re: Més que un club?  fecha: 29 de Junio, 2007, 9:30am 
Molt bones a tots, vec que es post sen ha nat per ses branques!!
A ver voldria demanar una cosa, perque tantes ansies d'uns Païssos Catalans, primerament com diu en Rafa, aquests en un pasat mai han existit. Segon, tan sols vos induiexen motius economics? Pareix esser així, jo vos dire una cosa, si ara tot està centralitzat a Madrid en un pasisos catalans estaria centralitzat tot a Barcelona, seguirem donant dobers, pero en aquest cas als catalans, aixi que m'estim mes donar-los a nes extremeños i aquella gent que als catalans. Per les vostres argumentacions vos puc dir que sou persones sencilles i amb molt poc nivell argumental, donau uns arguments tipics i absurds facilisims de desmotar.
No vos heu aturat a pensar mai que seria millor demanar un regim fiscal propi, com tenen els vascos? crec que seria mes adient i possiblement perdriem menys.  
Que no que no son motius economics que son motius culturals, supos que deu ser perque trobau que no tenim res a veure amb sa cultura espanyola, quines semblances tenim amb sa catalana, a part de la llengua? Peros si es la llengua,  Argentina, Xile Perú, Colombia Uruguay, Espanya, .... tenen una llengu comu i no formen uns Paises Espanyoles.... Aixi que no vec perque aquestes ansies d'un Paissos Catalans, no ho acab d'entendre. Si algu ho argumenta un poc...... Roll Eyes
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 10   Temas generales / Charla general / Re: Més que un club?  fecha: 25 de Junio, 2007, 11:07am 
Miquel aquella selecció que va perdre 6-3 era un combinat que no representava la federació espanyola, gaire bé no ha tengut repercusió.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 11   Temas generales / Charla general / Re: Relleu al Partit Popular!  fecha: 24 de Junio, 2007, 10:51pm 
Amb això que dius Bel, de que hi ha gent amb amb més anys dins el PP que en Jaume Mates, qui creus que serà el/la que ocuparà el carrec de presidir l'oposició?, aquesta pregunta m'agradaria que la contestas més gent.
De tots es sabut que en Mates ja preperava el seu relleu, i l'encarregada de rellevar-lo era n'Estaràs. Però després dels resultats del Consell, amb la gran campanya que es va fer, creis que és la més adient?
Crec que analitzan el resultats, podem verure un qunat futuribles, en Carlos Delgado, que està recolçat per El Mundo, Pere Rotger, actual batle d'Inca, i Rosa Estaràs. Crec que la cosa pot estar entre aquets tres i possiblament podria sorgir algun altre, com en Flaquer o en Font.
 
Pel que diu n'Opinio estic d'acord que l'adeu de'n Mates pot ser una mica precipitat i pot portar a una perdua de vots de cara a les generals del 2008, veurem si el futur número 1 trasmet il·lusió i no es perden vots, seria una bona senyal pels populars.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 12   Temas generales / Charla general / Re: Endevina qui...  fecha: 21 de Junio, 2007, 4:31pm 
Uff és difícil, Shocked!!!  
No se si ses meves investigacions van pel camí correcte, crec que es tracta d'un assessí sud-americà, idolatrat per molts, la qual cosa no resta que segueixi essent un assessi. Són correctes aquestes indegacions Opinio?
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 13   Temas generales / Charla general / Re: De Juana Chaos  fecha: 21 de Junio, 2007, 10:32am 
Crec que Terra Lliure no nomes feia atacs materials, va recolçar a ETA i pegava trons a sa gent..... Recolçar a ETA es recolçar assessins, no són germenetes de la caritat es de Terra Lliure. Miquel no intentis cercar cinc cames a un moix fent una defensa de algo gairé bé indefensable amb arguments falsos.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 14   Temas generales / Charla general / Re: es pp perd sa majoria absoluta :D  fecha: 14 de Junio, 2007, 10:01pm 
Bones a tots, els pactes que interesaven ja estan tancats, alguns no oficialment però es veuen venir clars. A Manacor governera en Toni Pastor amb AIPC.
A Palma n'Aina Calvo PSOE, amb el surport del Bloc i de UM.
I les altres institucions no estan tancades oficialment, pero tenen el color d'una rosa vermella......
Veurem com sen ensurt en Pastor sense gaires subvencions desde adalat.....
Molta sort al futurs governants esperem que ho faguin bé pel be de tots i que governin per tots els que els van votar i els que no els van votar.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 15   Temas generales / Charla general / Re: De Juana Chaos  fecha: 12 de Junio, 2007, 3:35pm 
estic d'acord que es per xerrar sobre un assessí aquest foro. Jo no he estat es que he tret es tema de ses banderes, tan sols t'he corregit. i a les manifestacions s'en veven amb fons blau......
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 16   Temas generales / Charla general / Re: es pp perd sa majoria absoluta :D  fecha: 12 de Junio, 2007, 11:37am 
Crec que quant un vota. vota perque s'estima més tenir de batle a A que a B. Un no vota a A perque no vol que B no sigui batle. Això és el que he entes del que as escrit.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 17   Temas generales / Charla general / Re: De Juana Chaos  fecha: 12 de Junio, 2007, 10:26am 
Peita classe d'hirtoria gratis Miquel, es veu que no coneixes la història del teu poble com tu li dius.
 
Article 3: La bandera oficial de la República Catalana és la històrica de les quatre barres roges damunt de fons groc; amb addició, en la part superior, d'un triangle blau i amb una estrella blanca de cinc puntes al centre.
 
Aquest article és de la constitució provisional de la Republica Catalana del 1928. Te voldria recordar que  ses Illes no varem pertànyer a dita Republica. No  mos representa.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 18   Temas generales / Charla general / Re: es pp perd sa majoria absoluta :D  fecha: 12 de Junio, 2007, 10:17am 
Hola JO, crec que confons una cosa, el terme majoria, dir que a Pastor no el va votar una majoria de gent no es gaire comprensible. Possare un exemple per explicar-ho. Tenim 9 persones, 4 diven blanc, 2 diven negre, 2 diven verd i una diu rosa. Que dius la majoria?
La majoria diu blanc. EL terme majoria i majoria absoluta no es el mateix, n'estic d'acord.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 19   Fútbol Balear / Fútbol Regional / Re: El Fútbol de La 3ª Regional Mallorquina  fecha: 10 de Junio, 2007, 10:07pm 
Han acabat 2-2. En aquest cas conta el valor doble de gols fora de camp?
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 20   Temas generales / Charla general / Re: es pp perd sa majoria absoluta :D  fecha: 9 de Junio, 2007, 12:20am 
Virgilo el cognom del numero dos del PP de Manacor, és Mesquida, no Mezquida, no se si ho fas aposta.En quant l'hipotètic cas de que el senyor Mesquida, fos batle de Manacor, crec que més que rés es una especulació teva, no crec que tenguis aquestes fonts, i si les tens no crec que siguin fiables, dius que en rafa pot ser un nin jove, i tu perqué no ho pots ser, mos hem de creure tot lo que diven es perfisl?  
I la derrera cosa, jo si som jove, però no se fins quin punt el senyor Toni Mesquida hagui estat dins una llistes socialistes ho desconec, és més, m'he és indiferent, les persones maduren, i evolucionen la seva forma de pensar. No crec que dins el PP manacori haguin posat en Mesquida si no tenien ben clar que seria fiedel a les idees i que no es ocnvertiria en uns tranfuga, que abans dimitiria, i si és un tranfuga,  no pasarà perque el PP si governa ho fara amb més d'once regidors, axí que fes unes especulacions amb més sentit, que possiblament, Virgilio, si que demostres una curta edat, esper que no t'hagui ofes no n'era la meva intenció.
Salutacions Cordials
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

Ver el perfil de Nitro

AVISO: InfoBalear no se hace responsable de los comentarios o mensajes aportados por sus usuarios y/o colaboradores bajo ningún concepto ni tiene porque compartir necesariamente la opinión de los mismos.

Quienes somos - Publicidad - Contacto
Aviso legal - Protección de datos
© 2001-2009 Todos los derechos reservados - InfoBalear.com
Inmobiliaria en Mallorca | Internet Mallorca