InfoBalear Foros « Ultimos mensajes de: Xisco »

Ver el perfil de Xisco

Mostrar los últimos mensajes de este usuario.


 1   Temas generales / Charla general / Re: UN DILEMA POLITICO  fecha: 8 de Septiembre, 2007, 12:48am 
En primera Juanjo, en cap moment he afirmat que l'atur hagi incrementat per la política turística duita a terme, més bé he reflexionat perquè ha pogut esser que l'atur hagi pujat. El que volia fer veure és que no crec que basti amb posar mil dades estadístiques damunt la taula, crec que s'ha d'esser un poc crtític i argumentar, segons el que pensa cadascú, que és el que ha passat.
 
En segona, el tema del turisme de qualitat no ho he sentit dir per segons on, sinó que és un pensament que tenc jo, i també, tot s'ha de dir, molta gent.
 
No et negaré que aquí no tenim les infraestructures adequades per tenir un turísme, o com dius molt bés tu, esser una destinació de qualitat. Fan falta moltes infrastructures, i apart d'això, canviar la imatge de les Illes, però no de la manera que ho feim ara. Hi ha molts d'estudis que afirmen que dur un famós a una Fira turística no serveix de massa cosa per reforçar la imatge d'un determinat lloc.
 
Els turistes que venen cap aquí, com he dit abans, són turístes, majoritàriament alemanys (tot i que el nombre d'anglesos puja de cada cop més) i de caire familiar, que gasten molt poc.
 
Si llegeixes alguna investigació de la UIB, voràs com la tendència aquests darrers anys ha esta el del turista més independent i més turisme residencial. De cada cop hi ha menys paquets turístics i més diferents. Què passa doncs si tenim una oferta estandaritzada? L'oferta no s'adecua així com toca a la demanda i la imatge es veu afectada.  
 
El turista d'avui en dia està molt informat, hi ha moltes destinacions noves i CREC que el que s'hauria de fer és intentar canviar un poc la imatge de les Illes (menys sol i platja) i dur més turistes d'edat avançada que viatgen sense fills i parelles sense fills, que són els que tenen més doblers per gastar aquí, i no famílies amb tres al·lots que no gasten ni un duro perquè les vacances serien massa cares.
 
Veus, jo almenys intent esser crític amb les notícies i intent cercar una explicació a l'augment de l'atur. Que sigui certa o que hi estiguis o no d'acord és diferent senyor Juanjo.
 
 
És com si dic que el nivell de turistes l'any 2002 va esser tan baix degut a la política del Govern. Crec que s'ha d'esser crític i pensar que la por a volar durant aquest any degut als atacs terroristes fou alta.
 
 
CREC que s'ha de renovar l'oferta complementària, la imatge de les Illes per a què vengui un altre tipus de turista que no necessiti el Tot Inclòs per dur a terme les seves vacances, i pensar que hi ha moltes destinacions noves que fan la competència a Balears, com és Turquia, Hongria, Grècia,... També s'ha de tenir en compte la immigració els mesos d'estiu cap aquí de molts de peninsulars, que és, per jo, insostenible.
 
Com he dit, és el que CREC, no afirm res que sigi segur, aquesta és la meva explicació sobre la pujada d'atur.
 
Res més a dir.
 
Salutacions.
 
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 2   Temas generales / Charla general / Re: Respeto a los que no saben catalán  fecha: 7 de Septiembre, 2007, 9:01am 
No diguis lo que creus que som o lo que no som, ha quedat clar?  
 
No m'havia fixat mb el que havia escrit Opinió senyor amb un intelecte molt per damunt dels altres. Perdoni per tenir un intelecte mig i esser tan miope gramaticalment i geogràficament. M'hauria de fer classes de suport per esser tan llest com vostè i així esser un membre destacat de la societat. Perquè vostè amb sa intel·ligència suprema que té supòs que ho és destacat. O no?
 
Per cert, al meu país de merda imaginari ja hi som, juntament amb vostè i fent cosetes d'aquestes que li agrada escriure a nen Bukowski. I al meu país real de merda també ja hi som, segons posa el meu DNI.
 
 
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 3   Temas generales / Charla general / Re: UN DILEMA POLITICO  fecha: 6 de Septiembre, 2007, 11:17pm 
Senyor Ariza. I no ha pensat que la pujada de l'atur ha pogut esser deguda a la política turística que s'ha duit a terme aquests darrers anys?  
 
Turisme de poca qualitat i familiar, amb poca despesa i els hotels oferint el famós "All- inclusive", el que fa que els serveis complementaris hagin de tancar o bé despatxar a gent.
 
No només s'ha de posar una noticia, s'ha de ser críyic amb ella i pensar quins poden esser els motius.
 
I una altra cosa, ha mirat altres dades? O només s'ha dedicat a copiar un article d'un periodista?
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 4   Temas generales / Charla general / Re: T. Martorell, M.A. Nadal i IB3  fecha: 6 de Septiembre, 2007, 11:11pm 
Si més no TV3 té dels millors dobladors de l'Estat. I per cert, vols dir que a Andalusia doblen ses pel·lícules en accent andalús? O empren les que ja estan doblades al castellà? Una altra menjada de cap del senyor M.A. Ariza i el senyor Rafa...  
 
Jo en faré una altra de mejada de cap. I si les doblessin al mallorquí, estarien contents els menorquins, eivissencs i formenterencs? O estaria content jo que som manacorí i tenc l'accent totalment diferent al de Palma? (que segur que la majoria de dobladors serien de Palma)
 
Ai que n'hem de sentir de dois...
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 5   Temas generales / Charla general / Re: Respeto a los que no saben catalán  fecha: 6 de Septiembre, 2007, 11:04pm 
en 6 de Septiembre, 2007, 7:34pm, rafa escribió:
¿8,5 millones de catalano-parlantes............?.
Veo que te consideras catalana,¿no has nacido y vives en Mallorca?,¿te consideras catalana por el mero hecho de hablar catalán?...........Los catalanistas sois una enfermedad para los mallorquines.Iros a vuestro país imaginario (y de mierda) y dejarnos en paz.

 
 
Catalano-parlantes ve de Català, no de Catalunya.
 
Tu parles Castellà, te consideres de Castella? Però no vius a Mallorca? Per favor Rafa quina tonteria que has mollat...
 
I per cert, xerrar en Català no vol dir ser catalanista. Ah, i ja som al meu país de merda (segons el meu DNI Wink  Wink
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 6   Temas generales / Charla general / Re: empiezan a pasar el rodillo a Manacor  fecha: 6 de Agosto, 2007, 9:48am 
M'encanta aquest "rodillo" que estan passant... Ja era necessari un poc de seny (o com es diu per aquí: rodillo).
 
Salutacions.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 7   Temas generales / Charla general / Re: empiezan a pasar el rodillo a Manacor  fecha: 2 de Agosto, 2007, 12:32pm 
I clar senyor Ariza que hi ha "rodillo", tant per una banda com per l'altra.  
 
En referència al deute, hem fa gràcia que ara el partit de l'OPOSICIÓ giri la truita d'aquesta manera, culpabilitzant a l'executiu central.  
 
No creu senyor Ariza que hi ha hagut una mala gestió? Com es poden tenir en compte als pressuposts ingressos ficticis? Per favor, que estam administrant una Comunitat Autònoma i no un xiringuito de platja.
 
Amb tot això no dic que no hi hagi "rodillo" com diu vostè, ara bé, crec que hem de tenir en compte la inadequada gestió del Govern den Matas també.
 
I per cert senyor Ariza, era d'esperar aquest deute que ens ha deixat el partit de l'OPOSICIÓ, tanta destrucció del territori és costós...
 
I a l'Ajuntament de Porto Cristo (abans conegut com Ajuntament de Manacor) també en passaran de "rodillo", en podem estar ben segurs, però vaja, tanmateix totes les inversions anirien cap a la costa den Bernat "Sobre", cosa que a mi, particularment, em fa plorera. Això si que serà "rodillo", "rodillo" de portenyo però! xD
 
Salutacions.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 8   Temas generales / Charla general / Re: Antich y el chapapote llegan de la mano  fecha: 13 de Julio, 2007, 9:58am 
Aquest és el tipus d'oposició que feis... Arguments poc convincents i bastant deplorables, que l'únic que fan és crispar a la gent amb poca iniciativa, i, que per ells tots sols, no treurien un argument tan absurd com els que heu tret vosaltres.  
 
Tu Rafa, utilitzes molts cops arguments que fan pensar i són convincents, tot i que m'agraden més les ironies com la de més amunt. Però senyor Ariza, els teus comentaris són absurds i les teves argumentacions més encara (encara fas la secció anomenada "La meva opinió"?. Això si que en feia de rialles).
 
En quant al petroli, un desastre natural, pel qual s'han de demanar explicacions als causants i responsabilitats. No compareu ara el Prestige (petrolier) amb el Don Pedro (vaixell de càrrega), perquè seria una d'aquestes comparacions que li agrada fer a aquest partit dels vostres somnis, que no tenen ni cap ni peus (pot esser convincent per als pobres d'esperit, però per jo no ho és).
 
Salutacions i bon estiu!
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 9   Temas generales / Charla general / Re: es pp perd sa majoria absoluta :D  fecha: 27 de Junio, 2007, 11:17pm 
Jo no estic del tot a favor de les segones voltes. L'únic que fan és donar importància als partits grossos, i els petits no tenen res a dir. Hem pareixaria bé això del 15 %, perquè el que hi ha ara tampoc no té massa sentit, baixar-se els cançons d'aquesta manera (tant PP com PSOE, ara bé, mira que donar Urbanisme... Shocked)  
 
Era per picar un poc amb això d'urbanisme, perquè me digueu de tot. Ho necessit...  Roll Eyes
 
Ajuntament de Portocristo digau?
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 10   Temas generales / Charla general / Re: Endevina qui...  fecha: 22 de Junio, 2007, 6:39pm 
Si no vaig molt malament, crec haver llegit alguna cosa sobre això.  
 
Pot esser es marit de na Cirer? I na Cirer el va recriminar perquè aquesta activitat no la declarava. Crec que era algo així.
 
Bueno, ara na Cirer el podrà penjar al seu nou despatx Grin
 
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 11   Temas generales / Charla general / Re: Endevina qui...  fecha: 22 de Junio, 2007, 5:51pm 
Jo també en deixaré algunes: (no les he tretes del lobby ni res parescut val)
 
"Leonor, la futura reina de España... Bueno, eso será si no sale lesbiana, claro."
 
"Una cámara no puede legislar que la tierra es plana y no puede decidir que el matrimonio es entre dos hombres o dos mujeres, porque no es real."
 
"El problema es que el anticristianismo se ha convertido en uno de los signos de identidad de la izquierda. Y en eso se incluye todo: matrimonios gay, clase de religión, etc."
 
"El ejército está para hacer la guerra. Por ejemplo, para atacar las bases donde se guarecen los ilegales y para destruir los convoyes de la nueva trata por territorio marroquí. A lo mejor era más sencillo atacar directamente a Mojamé a modo de aviso"
 
Federico Jiménez LoSantos
 
 
"ETA es una gran nación"  
 
Rajoy
 
 
"Cada voto que no vaya al PP consolidará la presencia de los terroristas en las instituciones"  
 
Aznar
 
 
 
I el millor de tots és per Ana Botella:
 
"Mi marido nunca bebe más de la cuenta"  
 
 
Sempre que entr a n'aquest fòrum me fic en política i això no pot esser. Ara unes altres que no ho són:
 
En realidad, prefiero la ciencia a la religión. Si me dan a escoger entre Dios y el aire acondicionado, me quedo con el aire.
 
"La vocación del político de carrera es hacer de cada solución un problema."
 
Woody Allen
 
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 12   Temas generales / Charla general / Re: es pp perd sa majoria absoluta :D  fecha: 14 de Junio, 2007, 7:59am 
Enhorabona Rafa, Juanjo, ... Per jo no és tan bona notícia però... Ha estat tot un plaer "discutir" amb vosaltres.
 
Notícia Diari de Mallorca:
http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=1561&pIdSeccion=3&pIdNoticia=270025
 
Notícia ElMundo:
http://www.elmundo-eldia.com/2007/06/14/part_forana/1181772000.html
 
Notícia Diari de Balears:
http://www.diaridebalears.com/segona.shtml?-1+3+184380
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 13   Temas generales / Charla general / Re: es pp perd sa majoria absoluta :D  fecha: 12 de Junio, 2007, 1:10pm 
Només te falta dir: "y ole mis huevos! Que soy un macho ibérico!" jajajajaja.
 
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 14   Temas generales / Charla general / Re: es pp perd sa majoria absoluta :D  fecha: 12 de Junio, 2007, 11:51am 
No m'he explicat massa bé. Estic també d'acord amb tu de que quan votes, votes al que tu vols que sigui batle, no votes perquè un no ho sigui (tot i que això existeix: vot útil en segons quins casos).
 
Les meves afirmacions venen a partir de un comentari molt utilitzat però que no hem pareix adequat: La majoria ha votat a nen Pastor i per això hauria de ser batle (tot i que no sigui majoria absoluta).
 
No estic d'acord amb absolut amb aquestes afirmacions que tant escoltam.
 
La majoria no vol que en Pastor sigui batle. Un votaren a AIPC, uns altres a la coalició d'esquerres, altres al PSOE, ...  
Que el PP tengui més vots que els altres partits no vol dir que la majoria de manacorins el vulguin com a batle.  
 
Gent que vol en Pastor com a batle: 47% dels manacorins
Gent que vol un altre com a batle (no vol en Pastor): 53%
 
(Dades inventades)
 
Per tant, si que ha tret més vots sobre els altres, però dir que la majoria de la població el vol a ell com a batle és incorrecte.  
 
Que si entra na Julve el percentage de gent que no la vol com a batle encara és molt més major que els que la volen. Estic d'acord.  
 
Per això no hem de parlar de majories quan no són absolutes, perquè no hi ha cap majoria que vulgui un o altre, són, més grosses o més petites, minories.
 
El que hauriem de dir si de cas és: en proporció (o en comparació) a altres partits, el PP fou el més votat. Però no dir que la majoria vol al PP, perquè no és cert.  
 
 
Un exemple: Al món hi ha 6.600.000.000 d'habitants (aprox) i a la Xina n'hi ha 1.300.000.000. La Xina és el país més poblat en comparació al altres països, però, tot i ser el país més poblat, la majoria de gent no és xinesa. Seria una "tonteria" dir que la majoria de gent és xinesa.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 15   Temas generales / Charla general / Re: es pp perd sa majoria absoluta :D  fecha: 12 de Junio, 2007, 11:22am 
en 12 de Junio, 2007, 10:17am, Nitro escribió:
Hola JO, crec que confons una cosa, el terme majoria, dir que a Pastor no el va votar una majoria de gent no es gaire comprensible. Possare un exemple per explicar-ho. Tenim 9 persones, 4 diven blanc, 2 diven negre, 2 diven verd i una diu rosa. Que dius la majoria?
La majoria diu blanc.

 
Estic totalment d'acord en que la majoria diu blanc en relació als altres. Ara bé, el blanc no ha de representar a ningú en aquest cas. En canvi, en política, si en Pastor hagués de representar al poble perqué té una majoria relativa damunt els altres no crec que fos correcte l'argument, perquè hi ha una altra part de gent (els que no l'han votat) que no volen que els representi, i aquests que han votat un altre candidat són més que els que han votat en Pastor.
 
Amb això no vull dir que si es junten Esquerres + ALM + AIPC aquests tenen més vots que el PP. No, perquè podreim començar a fer combinacions i tots tendrien majoria un damunt un altre.
 
Només he dit que quan no hi ha una majoria absoluta, els que no volen que un sigui batle són més (majoria) que els que si ho volen. Tot i que aquests que si ho volen tenguin una majoria damunt altres partits.  
 
Això havia sortit perquè en Rafa havia dit en tò irònic que la majoria volia na Julve com a batle, referint-se (supòs jo) a que el que la majoria vol és que en Pastor sigui batle. Però, la majoria no vol que en Pastor sigui batle. Que hagin tret més vots no vol dir que siguin la majoria que recolza en Pastor.
 
 
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 16   Temas generales / Charla general / Re: es pp perd sa majoria absoluta :D  fecha: 12 de Junio, 2007, 8:07am 
en 11 de Junio, 2007, 10:03pm, rafa escribió:

La mayoría de Manacor quiere a Julve como alcaldesa,por éso fue tan votada en las elecciones.....

 
 
El que és segur Rafa és que ni la majoria vol na Julve, ni la majoria vol en Pastor, ni la majoria vol en Garba, ni la majoria vol na Julia, ... Recorda que ningú està en majoria. Aquesta ironia: "La mayoría de Manacor quiere a Julve como alcaldesa..." que es per recolzar en Toni Pastor per part teva (obviament) crec que te la pots menjar amb patatetes, ja que la majoria dels ciutadans de la comarca de Manacor tampoc va votar en Toni Pastor, si la majoria el volgués per batle, tendria majoria absoluta. Crec Rafa que xerrar de majories, quan només són relatives, no és massa bona idea, però vaja, aquesta és la meva opinió.
 
Recorda, un aprovat és un cinc. Si el PP ha tret un 4.5 i ALM un 2 de l'examen, el PP ha tret millor nota si, però els dos estan suspesos.  
 
Salutacions d'un ... com ho dius tu? eh... sociata? Doncs si, salutacions d'un sociata, lerdo i poc inteligent (no soc del PP ni tenc 30 anys). Joder quantes coses ens has arribat a dir eh... Ai ai. Jajajaja. (va en pla irònic eh, m'enfoten bé les desqualificacions).
 
Ara si, salutacions.
 
P.D. Encara esper ses proves de sa foto eh? Pensa que per jo encara ets un manipulador (si, aquesta paraula que t'agrada emprar tant a tu) Grin  
 
P.D.2. Si vols estar un poc més tranquil Rafa llegeix això:  
 
http://www.diaridebalears.com/segona.shtml?-1+3+184273
 
El diari de Balears apunta per un pacte PP + AIPC.
 
http://www.elmundo-eldia.com/2007/06/12/part_forana/1181599200.html
 
El Mundo també apunta per un pacte PP + AIPC.
 
Sembla esser que en Pastor pot esser altre cop batle. Ai, i la majoria de gent no el va votar i serà batle...
 
Només dir que si es junten per repetir govern aquests dos partits, no em vendrà massa de nou. Un llàstima.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 17   Temas generales / Charla general / Re: tv manacor desinforma  fecha: 11 de Junio, 2007, 9:13am 
en 11 de Junio, 2007, 8:46am, Miguel Angel ARIZA escribió:
ni opinió ni tu teneis razón estos foros puede que solo escribamos 4 ratas de ellas 1 y media identifacadas (vamos que damos la cara no como algunos que se escudan detrás de un nick pa no saber quienes son)  pero si te fijas solo este foro ya lleva mas de 560 visitas y yo no entré mas de 30 lo juro ante el pato de de Vecina jajaja.
 
A ver si te crees que perderia si no el tiempo en discutir con vosotros jejeje no vale la pena a vosotros no porque nadie sabe quien coñi sois pero a mi me paran y me comentan los temas que aqui se discuten que seamos 4 que escribamos no quiere decir que sean 4 que lo lean

 
 
La gràcia dels fòrums M. Àngel no és saber qui és un i qui és l'altre. Lo important són les opinions que es deixen i poder xerrar sobre temes amb qualsevol persona o grup de persones de tot el món. Per què t'interesseria saber el meu nom? Si et don el nom sabràs qui som? No. Ja veus quina tonteria això del nom idò.  
 
Si entres a un fòrum de qualque grup de música internacional, de que et serviria saber qui són? Si alomillor xerres amb algú de Noruega?  
 
No diguem beneituretes amb això de que alguns s'amaguen rera un nick, perquè tant te és si em diuen Toni, com Pere o com Pau i si som moreno, pèlroig o el que sigui. Lo important són els escrits.
 
Salutacions!
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 18   Temas generales / Charla general / Re: es pp perd sa majoria absoluta :D  fecha: 10 de Junio, 2007, 10:02am 
Au venga que no ens hem de barallar per ideals polítics!
 
Sa majoria de joves són d'esquerres? o són de dretes? Aportau estadístiques reals i no digueu, ah, com sa majoria de joves que escriven aquí són d'esquerres, els joves són d'esquerres. Per favor, si som com a molt 7 persones que escrivim aquí.  
 
Venga rafa, un saludo d'un "lerdo" i com ja saps i tho diré cada dia, esper ses proves (proves contundents, no el que has escrit abans eh jejeje). O seràs tu també d'aquests lerdos que diuen coses per dir? Huh Grin Ara vorem si ets lerdo o no, ara per ara per jo ho ets. I no et pots ni imaginar quant. Esper que jo per tu també ho sigui, m'agradaria ser lerdo (de fet crec que ho som i prest arribaré al teu nivell de lerdicitat).
 
Adéu senyor més intel·ligent que els altres perquè els de dretes ho són més. Donam arguments bons eh? Grin
 
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 19   Temas generales / Charla general / Re: es pp perd sa majoria absoluta :D  fecha: 9 de Junio, 2007, 6:08pm 
Joder Juanjo, jo ara pensava el mateix. I si són família? xD
 
Rafa, no m'interessa denunciar perdalades d'aquestes que no són importants i no duen en lloc. Però vaja, si tu el vols denunciar, ja que tens proves, endavant! Jo insistiré en que ens mostris les proves, es que, com es sol dir,  si no lo veo no lo creo (no ho descart, però tampoc ho crec) Undecided
 
I Ariza, ara faré de cotilla, perquè li dus tanta tirria a na Julve? Te va pegar un cop amb el cotxe? Et va insultar? No t'ha convidat mai a un cafè? No et va poder enxufar a qualque lloc (jo que se, per exemple a algo de sa premsa)? Au venga venga, conteu que que avui no podré veure Salsa Rosa i necessit cotilleos...  Grin
 
Venga Juanjo, passa-t'ho bé per Montmeló i duu taps per les orelles, que aquestes maquinetes fan molt de renou.  
 
Salutacions!
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 20   Temas generales / Charla general / Re: es pp perd sa majoria absoluta :D  fecha: 9 de Junio, 2007, 12:56pm 
en 8 de Junio, 2007, 7:29pm, Juanjo escribió:
Eeeeeehhh¡¡¡¡ Jo, Virgilio, que yo solo he dicho....  
 
woooowwwww¡¡¡¡¡  Shocked Shocked Shocked impresionante el documento grafico, ahora entiendo porque el PP tuvo tantos votantes¡¡¡¡¡ ya decía yo¡¡¡  Tongue    
 
Insisto, ¿alguien conoce al director/a del Pius XII?, esas paredes necesitan ma de metge.  
 
Saludos guapos, y no os estreseis demasiado con esto de los pactos¡¡¡¡  

 
 
Perdona Juanjo, lo de que era un desfressat del BLOC ho va dir en Rafa. Em vaig equivocar.
 
Per cert, gràcies pes piropo (saludos guapos), però m'estim més que m'ho digui en Vecina (més val dolent conegut que bò per conèixer)  Grin
 
Bé ido, Rafa, ja que tens les proves del delicte, perquè no les ensenyes? En vaig molt endarrer de veurer-les...  Wink
 
Per cert, només fer un comentari a nen Virgilio, això de que en Mesquida sigui batle... t'ho has inventat o ho has llegit a qualque lloc? Si que va ser militant del PSOE i mira ara. Però vaja, crec que és el fitxatge mediatic a Manacor i punt , no molt més.
 
Venga Rafa i Juanjo, escriviu algo ja, que m'agrada parlar amb voltros Smiley
 
Salutacions i besos Vecinales...
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

Ver el perfil de Xisco

AVISO: InfoBalear no se hace responsable de los comentarios o mensajes aportados por sus usuarios y/o colaboradores bajo ningún concepto ni tiene porque compartir necesariamente la opinión de los mismos.

Quienes somos - Publicidad - Contacto
Aviso legal - Protección de datos
© 2001-2009 Todos los derechos reservados - InfoBalear.com
Inmobiliaria en Mallorca | Internet Mallorca