InfoBalear Foros « Ultimos mensajes de: felipe »

Ver el perfil de felipe

Mostrar los últimos mensajes de este usuario.


 1   Fútbol Balear / Fútbol Base / Re: Pagar en partidos de futbol base  fecha: 25 de Septiembre, 2018, 9:52am 

En principi, d'acord a l'apartat 13 del conveni de col·laboració que aquesta institució signa amb les federacions esportives no hauria de ser així. Transmetrem aquest fet a la Federació de Futbol de les Illes Balears, perquè prengui les mesures oportunes per evitar-ho, igualment ho posarem en coneixement dels ajuntaments, ja que en la majoria dels casos les instal·lacions esportives on es desenvolupen aquests encontres són de titularitat municipal.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 2   Fútbol Balear / Fútbol Base / Re: Se buscan jugadores de fútbol Base  fecha: 10 de Junio, 2018, 1:19pm 
Cerquem porter juvenil per 2 palma
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 3   Fútbol Balear / Fútbol Base / Re: Juveniles 2  fecha: 20 de Mayo, 2018, 4:11pm 
Aixo es el futbol d'avui a mallorca. Clubs comanats per mafiosos que s'omplen la boca de que per ells l'educacio i el desenvolupamemt de l'infant. I despres els putejen. Aixi de clar.
El futbol base d'avui esta ple de mafiosos que volen fer doblers... i els nins els importa una merda.
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 4   Fútbol Balear / Fútbol Base / Re: Se buscan jugadores de fútbol Base  fecha: 20 de Mayo, 2018, 4:06pm 
No entenc pq no possau el nom del club. Ens estalvarieu temps a tots
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 5   Fútbol Balear / Fútbol Base / Re: CADETES 2ª REGIONAL  fecha: 23 de Abril, 2018, 10:18am 
Lo de l'arbrit del partit esporles-mercat... sols et pot definir com a VERGONYOS.   I la federacio continua amb aquests impresentables
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 6   Fútbol Balear / Fútbol Base / Re: CADETES 2ª REGIONAL  fecha: 23 de Marzo, 2018, 9:28pm 
Buenas noches. Soy Julio , pero perdi la contraseña y ahora me llamo felipe.
 
hace tiempo que no comentaba porque la verdad ........ cuando a un equipo que le cuesta meter goles como el Mercat encima nos anulan goles por el morro, como contra el horta, el arbitro alarga 7 minutos hasta que el maria nos empata, no ven la falta que vio hasta el que estaba montado en la noria el otro dia frente al san francisco, los equipos meten jugadores del A en equipo b cuando descansan, o contra el santa catalina que el arbitro pita el final del partido con un jugador solo ante el portero y ya batido pues a uno se le quitan las ganas.  
Pero tras leer tus comentarios, que los repeto , y alguno que otro comparto, no he querido callarme.  
Creo que vas muy rapido, descartando ya a equipos. El horta esta de capa caida, el san francisco , sino es por los arbitros no quedarà segundo,....ademas , en vuetro campo si no recuersdo mal , fue un 0-0 con un jugador nuestro expulsado ( aun no se porque) i la ultima fue nuestra, o sea que a mi me parece bien que defiendas a tu equipo, però no te creas que sois mejores que nosotros, i prefiero callarme para no ofender a nadie.  Tal vez de aqui a final de temporada hay mas sorpresas.......eso si si los arbitros son simplemente un poco bueno, o simplemente son  capaces de correr un poco .........ademas piensa que hay equipos que llevan 3 partidos mas que otros.
buenos noches y gracias
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 7   Fútbol Balear / Fútbol Base / Re: sanciones federación  fecha: 9 de Marzo, 2017, 2:26pm 
Miguel, en cap moment he reponsabilitzat als arbritres, de les sancions, perdona si me explicat malament. no era el que volia dir, quan parlava dels arbrits el que deia es que si la federació demana a tothom que respecti als arbritres, ells ( la federació) amb aquestes sancions no els respeta. Se que es la federació , per el que la meva critica es a la federació , no els arbritres.
 en cap moment responsabilitzao als arbritres d'això.  
eper haver aclarit
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 8   Fútbol Balear / Fútbol Base / sanciones federación  fecha: 9 de Marzo, 2017, 9:35am 
Srs. del comite d'arbrits, tal vegada el reglament es el que es , però algú me pot explicar com es posible que se posi la mateixa sanció a un jugador que amb el vostre llenguatge, actua de manera violenta, o insulta a l'arbrit, fa una agresió a un jugador, que a un que ta toca instintivament en la ma.
despres demanareu respecte als arbrits , i crec que amb aquest exemple dificil
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 9   Fútbol Balear / Fútbol Base / Re: SELECCION  SUB-16  fecha: 24 de Febrero, 2017, 1:57pm 
Ag06.  
me referia a la quota, si tens rao pero
 
veig que tens una mica de desconeixement.
els camps de futbol son municipals, els de palma el manteniment, la llum i l'aigua la paga l'ajuntament.
el 80% dels clubs no paguen als entrenadors
que me estas contantHuh?
Hi ha estudis fets que a un club li costa uns 300 euros per nin i temporada, incloent-hi tot. per tant si això li descontam el que se fa carreg l'ajuntament, els nombres es redueixen a 200 euros maxim per nin..... i els altres doblers?  
i a més t'asseguro que tots els clubs de futbol de mallorca que tenen categories inferiors reben subvencions del IMAS per esport base.  
i si vols seguim
 
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 10   Fútbol Balear / Fútbol Base / Re: SELECCION  SUB-16  fecha: 22 de Febrero, 2017, 12:55pm 
Senyors, no me ficare en el tema de si els nins son del mallorca o del real deportivo mi casa, perque el final el selecció fa el que ell creu que es el millor, i al futbol  i a qualsevol esport hi ha una cosa molt important que es la confiança d'un entrtenador per certs jugadors, basta veure els grans equips, per mi es mes bo en Morata que en benzema, de molt , però l'entrenador confia mes amb un que amb l'altre.
El que si que m'agradaria es poder fer u8n parell de reflexions. Jo he estat jugador ( je en tenc 44) vaig arribar a divisió d'honor amb el sant cayetano, o sigui que ha canviat molt, però a malament. Perque tots son del mallorca; tal vegada perque allà no se paga cuota?. Tal vegada perque els clubs de base han convertit el futbol amb un negoci?, jo entrevaba amb els calçons de casa i la camiseta que tenies, ara has d'anar uniformitzat pagant una roba a 500 Euros quan al club realment li costa 75 euros per jugador. El mallorca pitjor , ja que no cobra, però en qualsevol moment treu a un nin del club i que se cerqui la vida.
Tal vegada els clubs no son capaços de retenir als jugadors perque no tenen m'idea de tractar als nins?. Tal vegada perque els nins, o pares estan farts d'estar a plantilles de 25 jugadors i se queden desconvocats sovint?
El que feim no fa be a ningu , un nin aprendra a jugar i a competir quan jugui partits igualats ,( la federació al meu parer es aqui on falla) o vostes creuen que un nin pot aprendre res o disfrutar a un partit que guanya 11-0 o al contrari perd 11-0.  
així com se fan les coses avui , s'maginen un VIVERO ( els que s'enrecordin) guanyant el campionat de cadetes de mallorca?
 ( infantis antics)
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 11   Fútbol Balear / Arbitros de fútbol / Re: arbitros malos  fecha: 3 de Febrero, 2017, 11:34am 
Senyor Rafael, si que es molt dificil arbritar, es cert.  Pero no saber les regles del joc, encarar-se amb el public , parla malament a nins de 10 anys, no admetre ni una protesta ( que no estic diguent insults) o fer un acta on , ni les alineacions ni els gols ni les tarjetes , ni els canvis son correctes, això no te res que veure amb pitar el que un veu, i a més hi ha qualque arbrit que no pot ni correr, que fisicament no pot aguantar un partit......i no parlo d'edat, parlo d'esforç i ganes.  
Parlen de respecte, i respecte tambè es estar a l'altura de nins que entrenen tota la semana perque vengui un impresentable i façi el que vulgui
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

 12   Fútbol Balear / Fútbol Base / Re: CADETE 2 REGIONAL GRUPO E 2016-17  fecha: 3 de Febrero, 2017, 11:28am 
ido, jo me quedo amb el sta catalina , que TOTS son de primer any , i a mes no fan com altres equips que baixen a la gent del A per guanyar els partits.
això es descafeinar la competició
 
i vists tots els equips. Crec que amb diferencia el Binissalem, juguen molt be
 Responder Responder Cita Cita Notificar Notificar

Ver el perfil de felipe

AVISO: InfoBalear no se hace responsable de los comentarios o mensajes aportados por sus usuarios y/o colaboradores bajo ningún concepto ni tiene porque compartir necesariamente la opinión de los mismos.

Quienes somos - Publicidad - Contacto
Aviso legal - Protección de datos
© 2001-2009 Todos los derechos reservados - InfoBalear.com
Inmobiliaria en Mallorca | Internet Mallorca