OPCIONES

Imprimir  Enviar a un amigo  Comentar en los foros

  Fecha: 13-10-2021   Accesos: 179  Palabras: 202

EL RENSHINKAN GRAN IMPULSOR DEL JUDO ESCOLAR
Ara, després d'un any i mig de parada per motiu de la pandèmia, les AMIPA aposten novament per les activitats extraescolars. Molts són els nens i nenes interessats a apuntar-se a alguna cosa, sigui cultural o esportiva , i... perquè no el judo?

El Renshinkan creu molt en el judo base que es fa a les escoles, de fet és un gran impulsor d'aquesta activitat. És primordial que els nens / es comencin a
desenvolupar les pautes bàsiques de formació, de manera que en arribar a l'edat de deixar primària per anar Institut és quan han de canviar al gimnàs i
començar la perfecció d’aquest esport, per a ells decidir si treballar la competició o continuar el judo sense necessitat de competir, simplement per fer un esport i estar en forma.

Perquè el judo?, pues perquè augmenta la seguretat en si mateix, i ajuda a fer front a moltes situacions de la vida, a més millora la coordinació, la psicomotricitat, l'agilitat, la relació entre les persones i com no és una molt bona manera de descarregar l'energia acumulada durant la jornada. Sense cap dubte és un gran esport per als nins i per les nines.


FUENTE PEP MASCARO