OPCIONES

Imprimir  Enviar a un amigo  Comentar en los foros

  Fecha: 09-11-2018   Accesos: 26  Palabras: 532

El jurat ha decidit avui els premiats del certamen Premis Esports IB
Aquest dijous 8 de novembre s’ha reunit el jurat dels Premis Esports IB per votar les candidatures presentades per l’Assemblea Balear de l’Esport, aquesta decisió del jurat haurà de ser aprovada pel Consell de Govern. El certamen dels Premis Esports IB organitzat pel Govern a través de la Conselleria d’Esports, arriba enguany a la seva segona edició. Es premien els millors esportistes i clubs de la temporada 2017/2018. Ha estat en aquesta legislatura on s’ha impulsat aquests premis per tal de valorar l’esforç i el talent dels esportistes i clubs de les Illes Balears.
La Gala dels Premis Esports IB serà el pròxim dia 22 de desembre al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i comptarà amb la participació de l’Orquestra Simfònica.

El jurat ha estat presidit per la consellera Fanny Tur i a la vicepresidència el director general d’Esports Carles Gonyalons. Els vocals han estat: Miquel Àngel Campomar cap del Servei de Planificació i Formació de la Direcció general d’Esports, Josep Abrines en representació de la Fundació per a l’Esport Balear, Margalida portells en representació del Consell de Mallorca, Carme Sunyer del Consell Insular de Menorca, José Fernando Gómez del Consell Insular d’Eivissa i del Consell Insular de Formentera Daniel de la Dueña. En representació de les federacions esportives individuals, Antonio Pomar i en representació de les federacions d’esports d’equips, Raul Fullana. Carmina Vera ha estat el vocal que representa el Col·legi Oficial de Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Pel que fa a la representació de l’Associació de Periodistes de les Illes Balears ha assistit Antonio Sánchez. En representació de l’Associació de Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears ha format part del jurat Raúl García. La Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears ha assistit Neus Serra i finalment el secretari ha estat Miquel Àngel Lorenzo, cap de la Secció II del Servei de Planificació i Formació de la Direcció General d’Esports.

El jurat ha decidit que el Premi Esports IB al millor esportista masculí és per el triatleta Mario Mola Díaz, i el premi a la millor esportista femenina és per la futbolista Patricia Guijarro Gutiérrez. Pel que fa al premi Promesa Esports IB és per Nicolau Mir (Gimnàstica Artística) en la categoria masculina i per Maria Perelló Mora (Vela) en la categoria femenina. El Premi Esports IB Posam Valors a l’Esport és per Ramon Viñals (Ciclisme). En quant al Premi Esports IB al millor esportista d’esport adaptat enguany serà per Joan Reinoso (Paraciclisme) en la categoria masculina i Nerea Barrientos (Natació) en la categoria femenina. El Premi Esports IB al millor equip femení serà per Club Xelska (Gimnàstica Artística) i pel millor equip masculí per l’Espanya H.C (Hoquei). Pel que fa al Premi Esports IB Millor Tècnic serà per Pedro Mir Homar (Gimnàstica) i el premi Esports IB Millor Tècnica per Bàrbara Llull Alcina (Bàsquet). Finalment, el Premi Honorífic és per Miguel Ángel Milla Fernández.

Pel que fa a les mencions al mèrit esportiu, en aquest certamen dels Premis Esports IB són per: Toni Roig Serra, Joan Mir Mayrata (Motociclisme), Enric Mas Nicolau (Ciclisme), Tita Llorens Bagur (Natació), Reial Club Nàutic de Palma i Catalina Corró Lorente (Natació).